SENSOR DE MOVIMENT

Sensor que s’activa automàticament quan una persona s’aproxima a la porta fent que aquesta s’obri de manera immediata i efectiva. La sensibilitat del radar és ajustable, donant possibilitat d’ampliar o reduir l’àrea de detecció.

CLAU

Sistema de control d’obertura que només obrirà la porta quan la persona disposi d’autorització mitjançant un codi.

AVISADOR ACÚSTIC

Sistema de control que emet un soroll cada cop que detecta a una persona travessant la porta automàtica.

SISTEMA DE MANS LLIURES

Sistema que acciona l’obertura de la porta quan detecta la proximitat del dispositiu emissor que l’usuari porta a sobre. Inclou un indicador acústic i el seu abast és fins a 30 metres.

POLSADOR

Obertura automàtica de la porta quan s’acciona el polsador. També hi ha l’opció de polsador de colze, ideal per espais on es treballi amb càrregues; i polsador de terra, que l’accionament de la porta és mitjançant la trepitjada.

LECTOR DE TARGETES

Accionament de la porta mitjançant l’autentificació de la targeta. Sistema compatible amb la majoria de tipus estàndard de targetes RFiD. També poden proporcionar el control d’accés amb l’empremta dactilar.

RECONEIXEMENT FACIAL

El terminal de reconeixement facial identifica automàticament a una persona en una imatge digital; compta amb una gran velocitat d’identificació, precisió i seguretat.

COMANDAMENT

Activació de la porta automàtica de manera remota amb un comandament a distància.