Skip to main content

SENSORS DE PROXIMITAT o SENSORS DE MOVIMENT?

Múltiples solucions sense contacte davant de la situació sanitària provocada pel coronavirus COVID-19. L’obertura d’una porta sense tocar cap mena de polsador, interruptor o maneta, de manera controlada, és possible gràcies als sensors de proximitat; l’obertura de la porta es produeix quan es presenta l’objecte al sensor i mitjançant infrarojos s’acciona el sistema.

Hi ha diferents accessoris tecnològics per a aquest sistema, des de l’aproximació de la mà, opció adequada si volem una entrada i sortida lliure, però que no s’obri la porta en detectar la presència d’una persona a les proximitats; fins a una medalla, una targeta, un teletac… aquests elements es caracteritzen per fomentar una entrada i sortida controlada, només es produeix l’obertura de la porta si hi ha consentiment previ.

D’altra banda, hi ha els sensors de moviment que detecten la presència d’una persona, mitjançant radar, i obren la porta de manera automàtica quan una persona s’aproxima a la porta. La sensibilitat del radar és ajustable i permet ampliar o reduir l’àrea de detecció.

Notícies

Relacionades

Actualidad

Reial decret llei 14/2022. Portes amb tancament automàtic com a solució.

Un 147% més de concentració de CO2 es va registrar el 2018 respecte a l'època…
Actualidad

sensors de proximitat o sensors de moviment?

Múltiples solucions sense contacte davant de la situació sanitària provocada pel coronavirus COVID-19. L'obertura d'una…
Puertas automáticas

manteniment de les portes automàtiques

Tots els canvis es busquen per tenir més comoditats i millorar la nostra vida, és…