Skip to main content

Els avantatges de tenir una porta automàtica a la teva comunitat

Accedir a la teva comunitat sense haver d’obrir la porta amb les mans ocupades no té preu. Instal·lar una solució d’accés accessible per a tots els residents aporta: seguretat, privacitat, accessibilitat, comoditat, eficiència energètica, prestigi i qualitat.

Una porta automàtica a la seva comunitat suposa un accés sense barreres per a tots els residents; facilitant la mobilitat i vetllant per la seguretat de l’usuari més petit al més gran.

La possibilitat de configurar accés únicament a usuaris autoritzats, inclús per trams horaris o dies de la setmana; així evitant l’intrusisme indesitjat. La gestió de claus individualitzada fa que la pèrdua o robatori d’una clau no obliga a canviar ni el pany ni el conjunt de claus. La porta està tancada si no està en ús, mantenint la climatització interior i, per tant, menys consum elèctric. Obertura automàtica en cas d’emergència o tall d’electricitat. Aporta a l’edifici una imatge de modernitat i exclusivitat.

Notícies

Relacionades
Actualidad

Reial decret llei 14/2022. Portes amb tancament automàtic com a solució.

Un 147% més de concentració de CO2 es va registrar el 2018 respecte a l'època…
Actualidad

sensors de proximitat o sensors de moviment?

Múltiples solucions sense contacte davant de la situació sanitària provocada pel coronavirus COVID-19. L'obertura d'una…
Puertas automáticas

manteniment de les portes automàtiques

Tots els canvis es busquen per tenir més comoditats i millorar la nostra vida, és…