Skip to main content

Les millors portes automàtiques per a restaurants

Apostar per una millor comoditat en cada un dels espais d’un restaurant ¡és possible!. Tots els locals dedicats a la restauració busquen una bona climatització, llum exterior, comoditat i higiene amb l’objectiu de tornar a rebre els seus clients pròximament. Tots aquests factors són possibles gràcies a les portes automàtiques MANUSA.

ENTRADA DEL RESTAURANT

La possibilitat de dissenyar i personalitzar la porta automàtica a l’entrada del teu establiment fa que puguis instal·lar fulles transparents de grans dimensions, amb l’objectiu de guanyar molta llum exterior natural. El tancament automàtic de les fulles quan ha entrat o sortit un usuari fa que es mantingui la climatització del local impactant amb l’estalvi del consum elèctric.

CUINA DEL RESTAURANT

Per poder garantir el màxim d’higiene, i facilitar el trànsit dels cambrers entre la cuina i la sala; una pràctica i eficaç opcióés instal·lar una antena de lectors de teletac. Amb aquest sistema l’obertura de la porta només es produirà a aquelles persones que estiguin autoritzades i disposin del teletac col·locat a l’uniforme de treball.

 

SANITARIS DEL RESTAURANT

Portes manuals que es queden obertes i les vistes són els sanitaris? T’has rentat les mans i has d’obrir la porta? Tenim l’última innovació per acabar amb aquests imprevistos. Portes automàtiques Manusa amb un sistema d’obertura exterior i interior lliure de contacte a través d’un sensor de moviment que s’acciona amb la presència de la mà.

Notícies

Relacionades

Actualidad

Reial decret llei 14/2022. Portes amb tancament automàtic com a solució.

Un 147% més de concentració de CO2 es va registrar el 2018 respecte a l'època…
Actualidad

sensors de proximitat o sensors de moviment?

Múltiples solucions sense contacte davant de la situació sanitària provocada pel coronavirus COVID-19. L'obertura d'una…
Puertas automáticas

manteniment de les portes automàtiques

Tots els canvis es busquen per tenir més comoditats i millorar la nostra vida, és…