Skip to main content

PORTES AUTOMÀTIQUES, UN SISTEMA INCLUSIU?

7.846.000.000 persones al món i totes amb facilitat de trànsit si hi ha una porta automàtica. La inclusió de les persones amb diversitat funcional ha augmentat la importància d’eliminar barreres arquitectòniques, això ha fet que molts establiments i espais optin per instal·lar aquesta classe d’accessos.

Gràcies als sensors d’aproximació, que el seu sistema de detecció en presenciar un moviment fa que la porta s’obri automàticament sense necessitat d’aturar-se ni empènyer la maneta.

La possibilitat de personalitzar el disseny, l’amplada i les dimensions fa factible el còmode accés a persones amb cadira de rodes. L’obertura total lliure de perfils i sense cap obstacle fa que l’usuari que utilitzi cadira de rodes no tingui dificultats en l’accés.

Poder adaptar l’altura als suports i distància necessària dels sistemes de control d’accessos; lectors de targetes, sistema de reconeixement facial, elements sonors que ajuden a persones amb discapacitats visuals… fomenten l’autonomia i la comoditat de tots els usuaris.

Notícies

Relacionades

Actualidad

Reial decret llei 14/2022. Portes amb tancament automàtic com a solució.

Un 147% més de concentració de CO2 es va registrar el 2018 respecte a l'època…
Actualidad

sensors de proximitat o sensors de moviment?

Múltiples solucions sense contacte davant de la situació sanitària provocada pel coronavirus COVID-19. L'obertura d'una…
Puertas automáticas

manteniment de les portes automàtiques

Tots els canvis es busquen per tenir més comoditats i millorar la nostra vida, és…