Skip to main content

SISTEMA DE RECONEIXEMENT FACIAL

Anys enrere si haguessin dit que al segle XXI podríem accionar l’obertura d’una porta automàtica amb el rostre o les expressions facials, no ho podien ni imaginar. La tecnologia ha evolucionat fins al punt de què existeixen sistemes que amb les dades biomètriques identifiquen automàticament a una persona a partir d’una imatge digital.

Però ¿què són les dades biomètriques? Conjunt de paràmetres físics únics que té cada persona, amb els quals es pot verificar la identitat d’aquesta.

La finalitat que té el sistema de reconeixement facial és controlar els accessos per evitar les intrusions no desitjades i aportar seguretat.

Un dels avantatges que té aquest sistema és que proporciona una gran fiabilitat, ja que el sistema analitza amb determinats programes de càlcul els paràmetres físics que presenta la persona i ho compara amb les imatges que hi han hagut anteriorment registrades al sistema.

Notícies

Relacionades

Actualidad

Reial decret llei 14/2022. Portes amb tancament automàtic com a solució.

Un 147% més de concentració de CO2 es va registrar el 2018 respecte a l'època…
Actualidad

sensors de proximitat o sensors de moviment?

Múltiples solucions sense contacte davant de la situació sanitària provocada pel coronavirus COVID-19. L'obertura d'una…
Puertas automáticas

manteniment de les portes automàtiques

Tots els canvis es busquen per tenir més comoditats i millorar la nostra vida, és…