Skip to main content

Sistemes per al control del tràfic

La Covid-19 ha obligat a controlar el nombre d’usuaris en els establiments, això ha fet que molts sectors apostin per instal·lar un sistema de control d’aforament, el qual indica de manera fiable el total de persones que es troben en el seu interior gràcies al fet que el sistema identifica el sentit d’entrada o sortida dels usuaris de manera no intrusiva i respectant l’anonimat d’aquests; també porta incorpora una càmera estereoscòpica que permet discriminar els paquets oferint informació fidedigna inclús en ambients foscos des de 0 Lux.

Per a la protecció i seguretat de tots els usuaris l’avisador acústic complementa de manera molt eficaç el sistema de control d’aforament, gràcies al fet que emet un so cada vegada que detecta una persona travessant la porta automàtica, així evitant l’intrusisme no desitjat i les aglomeracions. Són dos sistemes de control treballant per a un sol objectiu: la seguretat de les persones.

Notícies

Relacionades

Actualidad

Reial decret llei 14/2022. Portes amb tancament automàtic com a solució.

Un 147% més de concentració de CO2 es va registrar el 2018 respecte a l'època…
Actualidad

sensors de proximitat o sensors de moviment?

Múltiples solucions sense contacte davant de la situació sanitària provocada pel coronavirus COVID-19. L'obertura d'una…
Puertas automáticas

manteniment de les portes automàtiques

Tots els canvis es busquen per tenir més comoditats i millorar la nostra vida, és…